wij zijn

pink pepper content

Wij houden van mooie dingen maken die het goed doen

Wie zijn wij?

Wij zijn klein en lokaal. Wij zijn flexibel en slim en geven echt om mensen. Wij zijn on point en authentiek. Geleid door een ondernemersgeest, behandelen we elke klant als ons eigen bedrijf.

Onze Missie

Onze missie is het maken van doordachte en mooie websites met prachtig beeldmateriaal voor ambitieuze kleine en middel grote ondernemers met smaak, die willen opvallen in deze online wereld.

Sharing is Caring

We delen motivatie, inspiratie, tips, inzichten en goede smaak voor web design en social media. We zijn op de wereld om elkaar te helpen, niet waar?

Het gezicht achter Pink Pepper Content

Alice Pink Pepper Content

Web Designer | Fotograaf | Social Media

Alice is je Pink Pepper Content aanspreekpunt. Alice is ruim 20 jaar een professioneel fotograaf. Foto’s die zij aanleverde bij design buro’s werden vaak raar afgesneden en uit verhouding getrokken op websites geplaatst. Dat zagen haar klanten ook en legden daar op de vraag bij haar neer of Alice niet hun website kon bouwen. Met de ervaring van het bouwen van haar eigen WordPress website nam ze de uitdaging aan. Dit kwam in een stroomversnelling toen ze van Rotterdam naar Seattle verhuisde met haar gezin. Ze kwam in contact met ambitieuze entrepreneurs die bezig waren met het opbouwen “branden” van hun onderneming. De combinatie van een website, goede foto’s en hulp bij social media was de geboorte van Pink Pepper Content. Na 6 jaar in de US te hebben gewoond is ze afgelopen zomer weer neergestreken in Rotterdam. At your service!