FOTOGRAFIE

zakelijke FOTOGRAFIE

breng je bedrijf in beeld

Content nodig?

Wil je spraakmakend beeld wat blijft hangen?

Goede foto’s verkopen. Een goede portretfoto/headshot van jezelf en medewerkers trekt dat een ander publiek aan dan een donkere vakantiefoto waar je met een bel wijn in je handen op staat en waar duidelijk de persoon naast is afgesneden. Wil je zaken doen, dan moet je een goed zakelijk portret hebben. Basta.

Als je producten verkoopt, draagt een duidelijke, goede foto waar het product in actie komt bij tot meer verkopen. Simpel.

Social Media posts. Altijd weer lastig om goed beeld te creëren wat voor meerdere media kan worden ingezet. Zucht. Kreun. Zucht. Kreun.  Hoe heerlijk als je een voorraadje hebt waar je je beeldmateriaal kan uithalen. Op maat gemaakt. Heerlijk!

 

 

fotografie speelgoed

Op een boardgame doos staat vaak een afbeelding van mensen die het spel spelen. Wij zijn zeer ervaren in de organisatie van zo’n fotoshoot en weten precies hoe we het juiste beeld moeten schieten. Graag nemen wij de fotoshoot voor je uit handen; van het regelen van de modellen, de kleding, de visagie tot en met spraakmakend commercieel beeld. 

personal branding

Presenteer zowel je bedrijf als jezelf online. Mensen doen zaken met mensen, niet met een logo. Heb je er een hekel aan om op de foto te gaan? Wij zelf ook! Daarom zorgen we dat je profielfoto’s pijnloos, snel en goed worden gemaakt.

content fotografie

Content = tekst & plaatjes. Content heb je nodig voor al je webpagina’s, voor je blogposts en je Social Media. Vind je het ook zo’n bevalling om telkens weer voor nieuwe content te zorgen? Maak dan snel een afspraak met Alice en let it gooooo!

Let’s make awesome things, together.

Wij zorgen voor het creëren van je content, zodat jij je kunt richten op het opbouwen van je bedrijf.