Website voor Gallery DeKuS

Portfolio Pink Pepper Content Gallery DeKuS 01

dit is onze opdracht

Voor haar bedrijf Gallery DeKuS -Design & Kunst uit Suriname- zocht Annette naar een professionele feeling good huisstijl waarin de warme kleuren van Suriname reflecteren. Daarnaast was het haar vurige wens een webshop te hebben waar ze haar duurzame, ambachtelijke Surinaamse producten kan verkopen.

branding

We kregen deze woorden mee als huiswerk: kleuren, aarde, feel good, naturel, strak, duidelijk, ambachtelijk, duurzaam, handgemaakt, super zomers, heimwee, word ik blij van.

webshop

Een nieuwe website met Woocommerce webwinkel waar een palet aan prachtige Surinaamse producten te koop zijn. 

Dit vindt Annette van haar website

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan met mijn prachtige kleurrijke website met webshop. Alice heeft grondig voorwerk verricht voordat ze aan de slag ging. Ook ik werd aan het werk gezet met het schrijven van de content en het aanleveren van de foto’s van de producten. Hierbij kreeg ik telkens de hulpende hand geboden. Het resultaat mag er zijn, ik ben er blij mee. Het beste is dat mijn zaken gewoon door gaan nu ik mijn webwinkel heb.  

Let’s make awesome things, together.

Ready to have a website that you're in love with?

Give your business the frame it deserves.